søndag den 15. februar 2009

SoulClash / Folkets HusDATO: 28. FEBRUAR 2009

22.00 - 05.00
ENTRÉ: 30 KRONER
ADRESSE: FOLKETS HUS (Stengade 50)

Mørk Rom er et nyt musik/fest initiativ for alle der har en kærlighed til musik. Vi har bygget vores festkoncept op om den gode stemning, som vi synes mangler på mange af byens klubber og spillesteder. Derfor vil vores fester også altid blive holdt på skæve og uudforskede locations og spots, som vi synes det københavnske natteliv ikke udnytter.

Vi elsker publikum. Derfor har vi ingen ambition om at møde folk med sure dørmænd, dyre drinks, kedelig stereotyp indretning og resident DJ’s der spiller det samme hver weekend. Tværtimod! Vores gæster skal opleve varme, glæde og have en oplevelse af at festen kun eksistere fordi de skaber den. Med billig bar, fantastisk line-up og udsmykning som får dig til at glemme alt om et vintergråt København, skal vores publikum boltrer sig i varme fra sydamerikanske og sprøde rytmer til den lyse morgen. Vi vil give folk en aften de ikke glemmer foreløbig!

Vi prøver aldrig på at lægge os fast på én musikgenre eller en bestemt location. Vi vil gang til gang ændre vores stil, så vi stadig kan stå inde for vores koncept og overraske publikum.

Lørdag d. 28. Februar er en aften der er bygget op omkring et clash mellem flere DJ-crews der skal konkurrere mod hinanden i en bestemt genre. Denne aften vil det være den elskede genre SOUL vi vil lægge øre til. Crewene vil udfordre hinanden i alt fra teknik, musikvalg og ikke mindst elektronik, og med folket som dommer vil det bedste crew blive kåret ved aftenens slutning.

Vi har fået det flabbede soul/funk youngster crew PLADEVENNERNE, de mere garvede northern soul drenge fra Aalborg GHETTOSOUL og polka-festaberne SOULSYSTEMET til at battle mod hinanden. Der er derfor lagt i ovnen til et brag af et SOULCLASH i FOLKETS HUS med soultrains i lange baner som dengang i 70'erne og rom til en slik.

LINEUP
Pladevennerne (RUST/SLUMBANAN)
www.myspace.com/pladevennerne

Soulsystemet (POLKA)

www.myspace.com/soulsystemet

GhettoSoul (1000FRYD)

www.myspace.com/ghettosoul9000

Anders Thykier (JUNKYARD PRODUCTIONS)

www.myspace.com/thykier

HOST
Coco O. (BOOM CLAP BACHELORS)
www.myspace.com/cocomalaika


Ingen kommentarer: