tirsdag den 14. april 2009

Brazilian Clash / Værkstedet
DATO: 07. MAJ 2009

22.00 - 05.00
ENTRÉ: 50 KRONER
ADRESSE: VÆRKSTEDET (Drejervej 8C)


Torsdag d. 7. maj (dagen før Store Bededag) er en aften der er bygget op omkring et clash mellem 3 DJ-crews der skal konkurrere mod hinanden i en bestemt genre. Denne aften vil det være genrene BAILE FUNK/SAMBA som udspringer fra den brasilianske favela vi vil lægge øre til. Crewene vil udfordre hinanden i alt fra teknik, musikvalg og ikke mindst elektronik, og med folket som dommer vil det bedste crew blive kåret ved aftenens slutning.

I denne 2. omgang af Mørk Rom har vi fået de to lækre damer fra LADYBOX, de vilde mashup drenge fra COPYFOKKING og undergrundssystemet MO'FIRE PRODUCTION til at battle mod hinanden. Der er derfor lagt i ovnen til et brag af et BRAZILIAN CLASH i VÆRKSTEDET (Drejervej 8c) med rå ghetto stemning, svedperler på krop og sjæl som i den brasilianske favela og rom til en slik, når Mørk Rom endnu engang åbner dørene op for et clash af dimensioner.

Før clashet vil manden der bragte baile funk'en til Europa ANDY BOY og Pladevennernes bedste latin dreng MALAMIN spille op til dans, mens lækre drinks vil blive langet over disken for billige penge.LINEUP
LadyBox (RUST/ARTREBELS)
www.myspace.com/ladyboxcph

CopyFokking (ARTREBELS)

www.myspace.com/copyfokking

Mo'Fire Production (ACC)

www.myspace.com/mofirecph

ANDY BOY (ROSFORTH)

www.rosforth.com

Malamin (PLADEVENNERNE)

www.myspace.com/pladevennerne


HOST
Coco O. (QUADRON/BOOM CLAP BACHELORS)
www.myspace.com/cocomalaika

Ingen kommentarer: