mandag den 28. marts 2011

iBYEN: Mørk Rom en af de bedste klubber i KBH!




I fredags blev Mørk Rom kåret af iByen som en af de førende klubber i KBH. Vi takker, og glæder os allerede til at bevise det inden længe!

iByen skriver:

"Klubkulturen i København er for ensformig, dyr og kedelig. Det er filosofien bag klubben Mørk Rom, der i to år har forsøgt at gøre op med den fasttømrede klubformular og bringe den uformelle feststemning tilbage i nattelivet.

Det har betydet en lang række afsindigt populære fester, der hver gang har rykket teltpløkkerne til et nyt sted i København, lige fra et ’Brazilian Clash’ i et tidligere værksted i Nordvest til et ’Tømmerflåde Bash’ ved vandkanten på Nokken.

Hvor festerne afholdes er en velbevaret hemmelighed indtil på selve dagen, hvor horderne af spændte gæster kan gå til tasterne og finde aftenens destination på Mørk Roms blog.

Soul, dancehall, cumbia og lignende genrer har en fremtrædende plads i Mørk Rom-crewets hjerte, og privatfeststemningen holdes i hævd med gennemgribende oppyntning og rørende billige barpriser – naturligvis med rigelige mængder rom.

Klubben har i tidens løb haft besøg af det 12 mand høje dj-kollektiv Pladevennerne, Soulsystemet og en række andre danske dj’s med en forkærlighed for klassikere og gamle vinylplader, ligesom klubbens egne dj’s, Birk og Louisa, er blevet et af Mørk Roms vartegn."

Læs mere her

Ingen kommentarer: